Trainingen voor onderzoekers

Het doel van mijn trainingen is om onderzoekers te helpen om effectief samen te werken. Onderzoekers leren nauwelijks communicatievaardigheden tijdens hun (universitaire) carrière. Terwijl deze vaardigheden juist zo belangrijk zijn om een promotieonderzoek te voltooien, subsidies binnen te halen en leiding te geven. Dus leer hoe je jouw communicatie kan verbeteren, en doe mee aan een training over communicatiestijlen, netwerken, publiek-private samenwerking, onderhandelen, presenteren, werk-privé balans, assertiviteit of persoonlijke ontwikkeling. Samen ontdekken we jouw kwaliteiten en talenten.

Publiek-private samenwerkingen

Ik heb 10 jaar ervaring met het creëren van publiek-private samenwerkingen tussen universiteiten, voedingsmiddelenbedrijven, gezondheidsorganisaties en overheidsorganisaties. Verbindingen leggen tussen organisaties met verschillende belangen vind ik interessant. De kunst is om de juiste talen te spreken. Deze kunst leer je tijdens mijn trainingen.

Boek nu een training

In harmonie samenwerken

Voor wie zijn mijn trainingen?

Of je nu promovendus bent, postdoc onderzoeker, universitair (hoofd)docent, of professor: mijn trainingen helpen jou in elk stadium van je wetenschappelijke carrière. Ook als je werkt als onderzoeker bij een bedrijf of overheidsorganisatie helpen mijn trainingen jou om meer zelfinzicht te krijgen en beter samen te werken.

Dr. Ellis Vyth heeft zich ontwikkeld van een uitstekend wetenschapper naar iemand die daarnaast ook heel goed in staat is sessies te leiden over complexe onderwerpen waarbij onderzoek, beleid en praktijk elkaar nodig hebben. Ze kan verschillende perspectieven tot hun recht laten komen door alle partijen in hun waarde te laten en toch toe te werken naar gezamenlijke oplossingen. Ook op het terrein van publiek-private samenwerking ziet zij kans om die zodanig op te zetten zonder dat daarbij belangenconflicten ontstaan. Ze doet dat altijd met groot en aanstekelijk enthousiasme.

Prof. dr. ir. Jaap Seidell

Wat leer je in mijn trainingen?

  • Hoe breng je je boodschap over in een gesprek of presentatie
  • Hoe zet je een publiek-private samenwerking op
  • Hoe voer je een netwerkgesprek
  • Hoe verbeter je de communicatie met je leidinggevende of collega
  • Hoe geef je een presentatie over je werk en jezelf
  • Hoe krijg je inzicht in je eigen kwaliteiten en talenten
  • Hoe ziet jouw loopbaan de komende vijf jaar eruit
  • Hoe creëer je balans tussen werk en privé